top of page

verhuur prijzen 2022

De huurprijzen voor uw specifieke accommodatie zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals oppervlakte, locatie, faciliteiten, luxe en het kwaliteitsniveau van het pand. Bekijk hieronder voorbeelden van de huurinkomsten voor verschillende soorten vakantiewoningen en neem contact met ons op om een schatting te krijgen van hoeveel u kunt verdienen door uw accommodatie te verhuren.

Appartement

Nijmegen

Appartement

Bed

2

Bath

Floors

Size

2

2

Guesthouse studio

Middel burg

Guesthouse studio

Bed

1

Bath

Floors

Size

1

1

Luxury Villa with a View

Tilburg

Luxury Villa with a View

Bed

5

Bath

Floors

Size

2

3

900 sqft

prijzen zijn indicatief

Hoe worden de inkomsten geregeld?
 

  • Marketing: Uw accommodatie wordt wereldwijdt onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële gasten. Van unieke beschrijving en foto's tot online marketing en onderhandeling met partners: wij verzorgen alles.
     

  • Beheer: een passief inkomen? dat kan want we regelen indien gewenst ook het gebouwbeheer en de schoonmaak, daarin zijn we uniek in de regio. Andere makelaars of verhuurders doen dit niet
     

  • De juiste prijs: Het bepalen van een verhuurprijs is niet eenvoudig en verkeerde prijzen zijn een van de belangrijkste redenen voor een lage bezetting. Op basis van onze ervaring en uitgebreide marktanalyses bepalen we de prijs voor uw vakantiehuis en bieden we bovendien aan om de prijs dagelijks aan te passen aan de vraag.
     

  • Meer gasten: We bieden een brede selectie verhuurconcepten zoals hotelmanagement, vakantiehuis verhuur en  cohosting ieder concept heeft een eigen pricing strategie. 

Benieuwd naar een prijsindicatie voor uw adres?

bottom of page