top of page

schoonmaak diensten voor vakantie verhuur, airbnb en short-stay 


vakantiewoning schoonmaak is essentieel

Niemand kijkt er naar uit: het schoonmaken van een woning voor een tijdelijke verhuur. Het vergt tijd en energie en de ene keer laten gasten het ook schoner achter dan de andere keer.  De schoonmaak teams staan klaar om aan de slag te gaan!

  • Als nieuw, wij zorgen voor een brandschone woning. we letten op details, uw gasten willen op z’n minst in een hele schone woning aankomen met geen enkel haartje van een vorige gast vinden.
     

  • Niets zo vervelend als… Een stinkende woning! Een vies ruikende wc, een muffe badkamer of een bedorven lucht in de keuken van vuilnes dat er te lang heeft gelegen; Airbnb/shortstay schoonmaak betekent niet alleen een nette woning, maar ook een geventileerde lekker ruikende woning. 
     

  • mooi wit, schoon, linnengoed. Na een lange reis willen je gasten een lekkere douche nemen. Gewassen linnengoed is dan wel zo fijn, en dat geldt natuurlijk ook voor schoon beddengoed. er is niets zo fijn als slapen in een schoon bed. dat is de basis
     

  • Net als in een 5 sterren hotel zijn er shampoo, douchegel flessen en ook koffie, zout en peper en nog veel meer extra's die het verblijf Net een beetje fijner maken. Om iedere gast de zelfde service te bieden moet er goed worden bijgevuld. We zorgen ervoor dat het gasten niets ontbreekt. we noemen ons team: Housekeepers zijn onze first impression directors

schoonmaak

bijvullen

housekeeping

bedlinnen

planning

vuilness

schoonmaak als primaire basis vereiste als goede verhuurder. Vuil beddengoed of etensresten in de koelkast wil niemand aantreffen. Wij bieden u een service van de juiste kwaliteit we maken het arriveren plezierig voor gasten! een eerste indruk kunnen we maar 1 keer maken. 

bottom of page